Våra sågverk berättelse

Historien bakom Woodland Mills Sawmills

Under 2009 började Woodland Mills utforma och tillverka sågverk efter att ha erkänt ett behov i branschen för välkonstruerade, prisvärda fabriker som är byggda speciellt för egenföretagare med överflödiga träd och en vision! För att fylla detta tomrum, tänkte Woodland Mills att utforma en soligt konstruerad sågverk som skulle göra det möjligt för industriella markägare att konvertera träd till timmer till ett pris som var lätt att rättfärdiga! En sågverk för praktiska individer som tycker om projekt ute ute och föredrar att fräsa sitt eget timmer i stället för att betala de höga priserna för timmeraffärer! Att veta att sågverket ska vara bra måste vara tillräckligt tufft för att klara alla utmaningar som våra kunder kan kasta på den och erbjuda samma skärp precision och kvalitet som de mycket dyrare kvarnen gör. Och det var med dessa vägledande principer i åtanke att Woodland Mills byggda ingenjörer började sin strävan efter att designa den högsta kvalitet, bästa värderade bärbara sågverket i branschen.

Växande vår sågverk lineup för att passa våra kunders behov

Från lanseringen av vår allra första bärbara sågverk, HM126, visste vi att vi hade byggt en stor kvarn som våra kunder älskade, men vi erkände också att det alltid finns möjlighet till förbättringar. Vi insåg också att alla sawyers behov inte är lika stora! Därför utvidgade vi vår sortiment för att inkludera den snabbare HM130 sågverket med högre hästkrafter och större skärkapacitet för sågare som kräver förmåga att klippa massiva stockar och HM122, idealisk för helgkrigare som också behöver precisionsskärning men villiga att avstå från stor loggfräsning kapacitet för en ännu mer exceptionell prispunkt. Sedan dess har våra ingenjörer gjort det till sitt fortsatta uppdrag att se till att dessa 3 modeller lever upp till våra förväntningar på att vara högsta kvalitet, mest värderade sågverk i branschen. Men innovationen slutar inte där! Som svar på våra kunder berättar för oss hur mycket de älskar våra fabriker, men önskar verkligen att vi erbjöd en trailerbaserad version som kan bogseras genom grov terräng eller på motorvägen, svarade vi med vår Woodlander-serie sågverkskärror. Nu kan sawyers ta sina fräsar mobila, samtidigt som de fortfarande har samma högkvalitativa fräsning som de alltid har med Woodland Mills sågverk!

Difference Maker

Men det är inte tillräckligt att bygga ett exceptionellt sågverk till ett fantastiskt pris. Där Woodland Mills verkligen lyser och vad som sätter oss miles ovanför tävlingen är den fenomenala nivån av kund och teknisk support vi tillhandahåller till var och en av våra kunder. Som vi ser från våra kundrecensioner, gör vi vårt uppdrag att se till att hela Woodland Mills upplever, från de tidiga stadierna av din sågverksforskning, i många år till dina fräsningspeditioner, vi är där för att stödja dig på något sätt vi kan. Så om du är en hobby träarbetare, har några stora projekt i horisonten eller vill tjäna lite extra pengar, vi har rätt sågverk för dig. Med de flesta kundsågverkrecensioner från någon i branschen, ta reda på varför så många människor har varit mycket nöjda med att välja en Woodland Mills sågverk för att hjälpa dem att ta itu med sina projekt och göra sina visioner till en verklighet!