Flishuggar

kr26,900.00

Woodland Mills erbjuder två PTO-drivna flishuggar. Konstruerad från grunden för att erbjuda arealägare bästa möjliga flishugg. Både vår 6 "och 8" flishugg har enastående egenskaper, prestanda och kvalitet. Oavsett om du har en 20HP eller en 100HP traktor, kommer en av de två flishuggarna att göra ett snabbt arbete med grenar och stammar, vilket gör att du får trevliga användbara högar med träflis till trädgården, vandringsleder eller mull.

Google Reviews      

Vilken träskärare passar bäst för min traktor?

Not sure? Click here.
Not sure? Click here.

WC68

6" Wood Chipper

Requirements PTO HP Lift Capacity Branch Diameter

WC88

8" Wood Chipper

Requirements PTO HP Lift Capacity Branch Diameter

Branch diameter is an approximate value and may vary depending on the species of wood (hard vs soft) and dryness (green vs dry). The infeed roller speed can be adjusted to compensate for this.


WC68 Flishugg med kraftuttaget 6″ (15 cm)

Den extremt hållbara flishuggen WC68 för 15 cm (6”) har utformats för körning tillsammans med traktorer som utvecklar 15-37 kW (20-50 hk) och den förvandlar högar med grenar och buskar till träpellets på ett effektivt sätt. Denna flishugg är försedd med ett automatiskt hydrauliskt inmatningssystem, direktkoppling, en öppning av storleken 6″ x 8″ (15 x 20 cm) och ett utkast som kan roteras 360 grader .

kr26,900.00 More information

Flishuggen WC88 med kraftuttaget 8″ (20 cm)

Woodland Mills flishugg WC88 för kraftuttag (PTO) har konstruerats för effektuttag av storleken 35 till 100+ hk. Denna slitstarka flishugg är utrustad med automatiskt hydrauliskt inmatningssystem och en öppning av storleken 8″ x 8″ (20 x 20 cm), vilket gör det lätt att mata in grenar i alla former och storlekar. Utkastet har utformats för att kunna roteras 360 grader, vilket gör det lätt att styra träfliset i valfri riktning. Genom att ställa in den roterande deflektorn i slutet av utkastet kan du välja att skicka iväg fliset så långt bort som möjligt eller att styra det direkt ner på marken eller in i en släpvagn.

kr29,900.00 More information

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!